Постои уште еден аргумент против миење на косата навечер, а тоа е создавање на габа.

ДАЛИ Е ПОДОБРО ДА СЕ МИЕ КОСА НАУТРО ИЛИ ВЕЧЕР? Еве кога е најдобро да го сториме тоа, сите ја правиме оваа грешка

Никој не сака да има коса без волумен, па поради таа причина ја мијат косата на секои два дена, а таа навика не е здрава. Ако...

admin@magazin / 20 декември, 2020 13:33

Најдобар начин да избегнете испукани краеви е да избегнете формирање на косата со топлина. Но, дури и тогаш, вашата коса не е имуна на испукани краеви.

БИДЕТЕ УРЕДНИ И НЕГУВАНИ: Колку често треба да ја миете и шишате вашата коса!

Дилемите колку често да се скрати косата е многу актуелно прашање за време на коронарната пандемија. Прво, тоа зависи од должината...

admin@magazin / 11 мај, 2020 17:27

Атиџе ја промени бојата на косата, и доби фризура со која навистина изгледа холивудски, објави Женски Магазин.

ОВА Е АТИЏЕ СО НОВАТА ХОЛИВУДСКА ФРИЗУРА: Нема да ја препознаете(ФОТО)

Популарната Атиџе од „Медена земја“ која ги освои срцата ширум светот веќе започна да се подготвува за доделувањето на...

Мартин Попоски / 5 февруари, 2020 23:06

Останати вести од Фризури