Со ситуацијата во која се најдовме сите и пандемијата која го зафати целиот свет и речиси повеќе од 2 месеци не работење, Рамстор Мол започнува со нормално функционирање.

ШОПИНГ ЛУДИЛО: РАМСТОР МОЛ ЗАПОЧНУВА СО РАБОТА ОД УТРЕ!

Рамстор Мол согласно сите препораки на Владата и Министерството за здравство од утре (Четврток, 14.05.2020) ги отвора своите врати...

Владо Марин / 13 мај, 2020 21:11

Останати вести од Пролет / Лето