Колку повеќе сте возбудени, толку полесно ќе уживате во сексот. Затоа дајте си време и потполно посветете и се на предиграта додека не бидете доволно влажни и возбудени.

Уживање во сексот со голем полов орган !

Ако сакаме да бидеме искрени, секоја жена би била пресреќна со партнер чија машкост изгледа импресивно како во должина така...

Сара Фемина / 7 април, 2019 22:25

Се тврди дека интимните односи ја подобруваат и самодовербата, па лесно е да се заклучи дека се и одличен природен антидепресив.

Сексот е природен лек против главоболки и стрес !

При водење љубов, во нашето тело се случуваат многу корисни процеси, што позитивно влијаат како на психичката, така и на физичката...

Сара Фемина / 6 април, 2019 23:22

Сексуалните потреби и игри на секој од хороскопските знаци !

Сексуалните тајни на хороскопските знаци- какви се во кревет !

Сигурно повеќе пати сте се запрашале како да заведете некој хороскопски знак. Овој пат ви ги откриваме нивните најголеми...

Сара Фемина / 26 март, 2019 22:35

Политичарката од Шведска е осудена на шест месечна казна затвор, поради сексуално искористување на мигрант од Авганистан.

СЕКС СКАНДАЛ : Шведска политичарка имала “секс” со мигрант од Авганистан

45-годишна шведска политичарка, член на социјалдемократската партија, во градот Алингсос во Шведска е осудена на шест месеци...

Сара Фемина / 25 декември, 2018 21:23

Долго време сте без партнер, но не и без желба за секс. Нормално е да ја имате, и добро е што е така. Лошо е ако таа желба ја потиснувате.

Играњето со „интимниот„ дел од нашето тело, е многу здраво!

Женскиот пол често велат дека немаат желба за секс бидејќи се премногу уморни и не се задоволни со својот физички изглед...

Сара Фемина / 6 декември, 2018 1:13

Потресна приказна: Предрасудите спрема Албанците сосема ми исчезнаа кога ми поклони SWAROVSKI алка!

Кој ги финансира Македонските девојки по скопските кафулиња?

Јас сум студентка од внатрешноста, бев одличен ученик во мојот град и верувајте немаше да стигнам таму каде што сум ако барем...

Сара Фемина / 15 ноември, 2018 13:23

Роналдо и адвокатот на Мајорга во јануари 2010 година потпишале договор според кој таа добила 325.000 евра за да не почне правна постапка.

Роналдо и платил на Мајорга за да молчи?

Германскиот магазин „Der Spiegel“ ја продолжува серијата текстови за Кристијано Роналдо објавувајќи уште еден компромитирачки...

Македонка Димкин / 8 октомври, 2018 14:45

Иако фетиш на прва ви звучи настрано и непријатно, сепак пред да се откажете, прочитајте до крај и можеби некои од овие предлози ќе ви дадат добра идеја

Настрани фетиши кои морате да ги пробате

Ако западнавте во сексуална монотонија, можеби фетишите всушност се она што ви e потребно. Иако фетиш на прва ви звучи настрано...

Данаил Михајловски / 5 октомври, 2018 17:00

Останати вести од Секс

Долго време сте без партнер, но не и без желба за секс. Нормално е да ја имате, и добро е што е така. Лошо е ако таа желба ја потиснувате.

Играњето со „интимниот„ дел од нашето тело, е многу здраво!

Женскиот пол често велат дека немаат желба за секс бидејќи се премногу уморни и не...

Иако фетиш на прва ви звучи настрано и непријатно, сепак пред да се откажете, прочитајте до крај и можеби некои од овие предлози ќе ви дадат добра идеја

Настрани фетиши кои морате да ги пробате

Ако западнавте во сексуална монотонија, можеби фетишите всушност се она што ви e потребно. Иако...