Докторите измислија нај нов начин да се провери дали имате ваква состојба и тоа со помош на фотографија од вашиот смартфон.

Дали имате анемија ? Со помош на оваа апликација ќе ja дознаете вистината

Тестовите за анемија, состојба кога постојано сте уморни и слаби затоа што немате доволно кислород во крвта, вообичаено значат...

Сара Фемина / 15 декември, 2018 18:22

Во светот на автомобилизмот се повеќе и повеќе станува голема заинтересираност за овај модел,кои како се зборува ќе ги надмине сите BMW серии.

BMW – X8 ќе биде најскапиот модел до сега

Веќе некое време се зборува околу новиот SUV модел на BMW, а од непотврдени извори, сѐ поизвесно е дека стигнува новиот SUV X8. Под...

Сара Фемина / 9 декември, 2018 23:32

Овие автомобили и понатака се препознатливи за светската јавност, меѓутоа тие ја добија титулата за најгрди автомобили на сите времиња.

ТОП 10 – Најгрди автомобили на сите времиња

Убавината лежи посебно во секоја човечка душа.Сите очи и душа гледаат на најразличен начин. Овој мал концепт важи и за светот...

Сара Фемина / 3 декември, 2018 20:18

Најважно то што треба да го знаете за овој оперативен систем е дека нема да можете да инсталирате било кој друг програм ако тој не е во галеријата на програми што ги нуди „Windows 10 S“

Ви го претставуваме новиот оператеивен систем „Windows 10 S“

„Windows 10 S“ ќе биде новиот лесен оперативен систем на „Microsoft“. Зошто „лесен“? Затоа што ќе со него ќе работа само програми...

Македонка Димкин / 2 јули, 2018 16:11

Останати вести од Технологија