Од соседството и регионот

Активни 12 пожари, 23 изгаснати – Благодараници за пилотите што се борат со огнените стихии

На територија на Македонија, според утринските информации на Центарот за управување со кризи, активни се 12 пожари. Во изминатото...

Калина Мартинска / 12:02

Останати вести од Вести