Импресум

Информативен портал со дневни информации. Редакцијата на magazin.mk  не сноси никаква одговорност за коментарите и споделувањата на социјалните мрежи, бидејќи се генерираат преку Facebook, Twitter и други, и за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа. Сите објавени содржини се авторска сопственост на magazin.mk 

Главен уредник:
Македонка Димкин

Заменик главен уредник:
Сара Фемина

Репортери:
Данаил Мијаловски
Сара Фемина
Рејхан Бајрами
Катерина Крстиќ
Едмонд Бекири
Перо Милчин

Маркетинг и Организација
Васко Белески

Member of SuisseControls AG