Македонците надвор од границите оддаваат почит

Македонците во Албанија и во Србија го чествуваа Денот на сесловенските просветители

Македонците во Србија го чествуваа Денот на сесловенските просветители Св. Кирил и Методиј Традиционално како и изминатите...

Калина Мартинска / 24 мај, 2024 16:16

Два дена откако беше есктрадиран

Љупчо Палевски – Палчо си бара адвокати, Менкиновски не е заинтересиран да го брани, Страшевски не коментира шпекулации

Љупчо Палевски – Палчо сака да ангажира тим од најмалку тројца адвокати како негова одбрана во судскиот процес кој му следува...

Калина Мартинска / 15:26

Останати вести од Вести