Во 2016, Форбс го поставил Трамп како 324. најбогат човек во светот (113. во САД) со богатство од 4,5 милијарди долари.

Трамп го продава луксузниот хотел во Вашингтон: За една соба бара 2 и пол милиони долари, еве која сума ќе ја заработи!

Организацијата Трамп сака да ги продаде правата на “Меѓународниот хотел ТРАМП” во Вашингтон, рече за “Vol strit džornal”...

admin@magazin / 27 октомври, 2019 15:55

Останати вести од ТОП 10 Хотели