Митар Мириќ е познат српски фолк-пејач, кој е популарен ширум просторите на бивша Југославија

Омилената од Стефчо Јакимовски “Не може нам нико ништа“ за кафанска тепачка во Бјеловар

Настанот се случил минатиот викенд, во хрватскиот град Бјеловар, во ноќниот клуб “Тилт“. Гостите вечерта ги забавувал српскиот...

Данаил Михајловски / 13 декември, 2018 12:01

Останати вести од Ноќен Клуб