Оваа жлезда учествува во контролата на метаболизамот и терморегулацијата

Направете сами домашен лек за тироидна жлезда

Многу од луѓето имаат проблем со тироидната жлезда која е една од поголемите жлезди во човечкото тело и се наоѓа во предниот...

Едмонд Бекири / 25 мај, 2022 4:14

Генерално, возраста има одредено влијание за некои типови на болки што се јавуваат, но кога се работи за болки во колената, сите се подеднакво изложени и тоа од различни причини

ЕФИКАСЕН ЛЕК ЗА БОЛКИ ВО КОЛЕНАТА!

Болките во колената се многу честа појава, со која се соочуваат луѓе од различни генерации. Возраста има одредено влијание...

Перо Милчин / 17 мај, 2022 3:21

Моментално нема друг ласер кој е побезбеден во поглед на несакани последици на околните ткива.

ЛАСЕР МЕД: Белград воведува најсовремена ласерска технологија за простата – ТУЛИЈУМ 200 ВАТИ !

Милиони мажи кои се постари од 50 години, секојдневно се соочуваат со проблеми поврзани со зголемена простата. Оваа бенигна...

Перо Милчин / 14 мај, 2022 13:11

Професорот препорачува да се земе сода наутро и навечер на празен стомак 20-30 минути пред јадење.

Еве зошто СОДА БИКАРБОНА е БОМБА лек на 21 век: Професор Др. Иван Павловиќ ја открива моќта на овој бел прав!

Професорот Иван Павлович Неумивакин во својата книга Сода, Митови и реалност, како и за време на предавања и лични состаноци,...

Сара Фемина / 7 мај, 2022 12:28

Простатата е мускулест орган со големина на орев кој со еден свој дел прстенасто го затвора уринарниот канал.

МОЌЕН ПРИРОДЕН ЛЕК ЗА РАК НА ПРОСТАТА!

Еден од најголемите и најтешките здравствени проблеми со кои мажите се среќаваат од секогаш, се проблемите со простатата....

Сара Фемина / 6 мај, 2022 14:28

Согласно овие предлози Владата донесе заклучок според кој престануваат да важат сите рестриктивни мерки освен задолжителното носење заштитни маски во здравствените установи, аптеките и во установите за згрижување на возрасни лица и лица со попреченост.

Укинати сите ковид мерки освен носењето маски во здравствени установи, аптеки и домови за возрасни и лица со попреченост

Владата на Република Македонија на денешната редовна 42-ра седница ги прифати предлозите на Главниот координативен кризен...

Едмонд Бекири / 3 мај, 2022 16:08

Останати вести од Здравје

Професорот препорачува да се земе сода наутро и навечер на празен стомак 20-30 минути пред јадење.

Еве зошто СОДА БИКАРБОНА е БОМБА лек на 21 век: Професор Др. Иван Павловиќ ја открива моќта на овој бел прав!

Професорот Иван Павлович Неумивакин во својата книга Сода, Митови и реалност, како...

Согласно овие предлози Владата донесе заклучок според кој престануваат да важат сите рестриктивни мерки освен задолжителното носење заштитни маски во здравствените установи, аптеките и во установите за згрижување на возрасни лица и лица со попреченост.

Укинати сите ковид мерки освен носењето маски во здравствени установи, аптеки и домови за возрасни и лица со попреченост

Владата на Република Македонија на денешната редовна 42-ра седница ги прифати предлозите...

Моќниот сигнал на магнетно поле и поголемиот комфор овозможуваат бројни предности за пациентот и лекарот во споредба со стандардниот MRI 1.5 Tesla.

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој единствено во земјава е достапен во „Аџибадем Систина“

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој единствено во земјава...

Цвеклото е стар народен лек, кој е стар повеќе од 2000 години. Го регулира крвниот притисок и е од голема заштита на организмот, против многу болести.

Цвекло – моќен лек против сите болести во организмот

Постојат повеќе причини, поради кои сокот од цвекло треба да почнете да го користите...