Ако се сметате себе си за вежбач имате тенденција да видите некои познати лица: редовните, пријателите, можеби колега или слично. Но, исто така, почнувате да гледате одредени видови на луѓе.Понекогаш, овие луѓе ве тераат да се смеете, понекогаш, дури може да ве натераат да се лутите.

Типови на луѓе кои ги гледаме во теретана

“Сакам јако тело,сакам да земам протеини за да накачам маса ,само стомачни и голем задник доста ми се! ” Секојдневните...

admin@magazin / 15 август, 2018 13:53

Холивуд звездата Мишел Фајфер доминирала на црвениот тепих на премиерата на филмот во кој и таа играше

Годините не играат улога, таа е секс бомба и неодолива

Обично се вели дека на црвениот тепих се оди да видиш и да бидеш виден. Кога Мишел Фајфер се појавила на филмска премиера,...

Македонка Димкин / 1 јули, 2018 16:22

Можеби склоноста кон изневерување е дел од вашиот карактер, но сепак хороскопот понекогаш може да влијае.

Припадниците на овие хороскопски знаци најчесто изневеруваат.

Секако дека неверството не е условено од хороскопскиот знак, тоа најчесто зависи од многу околности. Можеби склоноста кон...

Македонка Димкин / 31 мај, 2018 9:59

Останати вести од Стил