А во Македонија не убедуваат дека всушност сме добиле покана за почеток на пристапните преговори со ЕУ

ЕУ ја демантира Владата: Нема согласност за пристапни преговори со ПЈРМ

Европската Унија ја демантираше Владата на Република Македонија околу почетокот на преговорите за пристап кон Унијата,...

admin@magazin / 27 јуни, 2018 21:10

Според провладините медиуми новинарот, Љупчо Златев бил нападнат од страна на "Комити"

Новинарот Златев ги демантира натписите на некои медиуми

По натписите на некои провладини медиуми дека за време на синоќешниот протест, наводно од страна на “Комити” бил нападнат...

admin@magazin / 24 јуни, 2018 9:25