„Скај“: Во јуни датум за преговори со ЕУ, во јули покана за НАТО, во октомври промена на името на Македонија

Почна распродажбата на Македонија

Доколку премиерите на Македонија и Грција, Зоран Заев и Алексис Ципрас во клучниот телефонски разговор во следните денови...

Македонка Димкин / 29 мај, 2018 10:36