Во прашање се денови да се случи телефонскиот разговор меѓу премиерите на Македонија и на Грција

Заев: Верувам во среќен крај за името

Во прашање се денови да се случи телефонскиот разговор меѓу премиерите на Македонија и на Грција, и во моментот сѐ уште се...

admin@magazin / 5 јуни, 2018 17:08

АНТОНИО МИЛОШОСКИ ГО ДОЗНАЛ ПЛАНОТ ЗА ПРОМЕНА НА ИМЕТО: Сценарио во 11 точки за промена на името на државата!

Вистинска информација или само шпекулација? Сценарио во 11 потези!

1. Дефинирање на новото име преку повратна комуникација меѓу Заев и Ципрас 2. Потпишување на договор за промена на името во...

Македонка Димкин / 30 мај, 2018 19:17

„До Кабинетот на Република Македонија нема доставено информација за договорената рамка за можно решение на разликата околу името“

Иванов не е информиран за договорената рамка за името

Претседателот Иванов не е информиран за договорената рамка за името ниту за средбите Димитров-Коѕијас До претседателот...

admin@magazin / 29 мај, 2018 14:15

„Скај“: Во јуни датум за преговори со ЕУ, во јули покана за НАТО, во октомври промена на името на Македонија

Почна распродажбата на Македонија

Доколку премиерите на Македонија и Грција, Зоран Заев и Алексис Ципрас во клучниот телефонски разговор во следните денови...

Македонка Димкин / 10:36