Параф од министерот Бесими

Петрова: Незаконити се одлуките за вработувања и унапредувања во МФ и согласностите за вработувања во јавниот сектор

Незаконски се предизборните вработувања во јавниот сектор . Постапките за давање согласност за околу 3000 вработувања, унапредувања...

Калина Мартинска / 19 април, 2024 20:16

АСЈО треба да ја стави во мирување постапката за прием на 130 слушатели

ДКСК повторно одлучи во корист на Силјановска – Давкова по приговорот за Академијата за судии

Државната комисија за спречување на корупцијата попладнево донесе одлука со која и предлага на Академијата за судии и јавни...

Калина Мартинска / 19:54