Ременски и Александрова ја формираа групата за помирување, законот извесно дека е готов но се крие, денес се очекува присуство на премиерот Заев да се финализираат договорите

Нов состанок за помирување, Заев ќе појаснува кој и зошто

Собраниската Интерпатиската парламентарна група за интеграција, реформи и помирување денеска треба да го одржи вториот...

Мирко Бачиќ / 30 ноември, 2018 8:18