Последниот Попис на население во Македонија беше спроведен пред 17 години

Еуростат не преброја – ние со Попис во 2020 година

Статистичката канцеларија на Европската Унија – Еуростар не преброја. Во Македонија имало 2.075.300 жители што е за 1.600 жители...

Мирко Бачиќ / 27 јули, 2018 10:48