Пораката од минатата недела е иста како и синоќешната, внесување на страв и несигурност кон секој поединец и политичка партија што ќе се спротистави на оваа хунта.

ПАНДОВ: МВР е партиски штаб на СДС, обвинителство и судство се корумпирани

Правото на мирен протест е загарантирано право на секаде во светот, но не и во Македонија! Ако само пред една недела видовме,...

Рејхан Бајрами / 24 јуни, 2018 9:50