Револуцијата за еднакви родови права полека но сигурно пристига и во Египет каде жените немаа право да пријават сексуално малтретирање и физички напад од маж

Египетски исламски универзитет го прогласи сексуалното вознемирување за грев

Универзитетот Ал Азхар во Каиро ги осуди сите форми на сексуално малтретирање и ги прогласи за грев, а истовремено упати...

Мирко Бачиќ / 29 август, 2018 9:09