Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата.

Возете внимателно: АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози, известува АМСМ! Интензитетот на сообраќај на патните правци...

Рејхан Бајрами / 12 ноември, 2020 7:14

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата.

ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО: Појава на утринска магла и можност од појава на одрони

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози, известува АМСМ! Интензитетот на сообраќај на патните правци...

Рејхан Бајрами / 11 ноември, 2020 8:01

АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна сигнализација и внимателно управување со возилата, особено на патиштата низ котлините, речните долини и клисурите, каде има појава на утринска магла и можност од појава на одрони.

СОСТОЈБА НА ПАТИШТАТА: АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози, известува АМСМ! Интензитетот на сообраќај на патните правци...

Перо Милчин / 6 ноември, 2020 6:04

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО: Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози

Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор...

Перо Милчин / 28 октомври, 2020 8:28

На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата.

ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО: Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, известува АМСМ! Интензитетот на сообраќај на патните правци...

Стојче Бушин / 26 октомври, 2020 7:17

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата.

ГРАНИЧЕН ПРЕМИН: Нема подолги задржувања за влез и за излез од државата

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор...

Стојче Бушин / 15 октомври, 2020 7:58

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата.

АМСМ: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските...

Стојче Бушин / 12 октомври, 2020 7:45

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата!

ВОЗЕТЕ ВНИМАТЕЛНО: Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, известува АМСМ! На магистралниот пат А2, патен правец Струга...

Стојче Бушин / 8 октомври, 2020 7:22