Од АМСМ препорачуваат прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна сигнализација и исклучително внимателно управување со возилата, особено на патиштата низ клисурите, каде има можност од појава на одрони.

ВНИМАТЕЛНО: Сообраќајот на патиштата се одвива по наместа влажни коловози

Сообраќајот на патиштата се одвива по наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските...

Стојче Бушин / 27 септември, 2020 9:43

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата.

АМСМ: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози, информира АМСМ! На 19.09.2020 година од 06:20 часот кај клучка Орман,...

Стојче Бушин / 21 септември, 2020 7:23

АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење, почитување на поставената сообраќајна сигнализација и внимателно управување со возилата, особено на патиштата низ котлините, речните долини и клисурите, каде има можност од појава на одрони.

АМСМ: Возете внимателно, има можност од појава на одрони

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози, известува АМСМ! Интензитетот на сообраќај на патните правци...

Стојче Бушин / 7 септември, 2020 6:57

На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата.

СОСТОЈБА НА ПАТИШТАТА: АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор...

Стојче Бушин / 21 август, 2020 7:12

На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата.

АМСМ: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно суви коловози

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци...

Стојче Бушин / 19 август, 2020 7:01

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата.

АМСМ: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози, известува АМСМ! Интензитетот на сообраќај на патните...

Стојче Бушин / 17 август, 2020 7:24

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата.

АМСМ: На граничните премини нема поголеми задржувања!

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно суви коловози, известува АМСМ! ИЗВЕСТУВАЊЕ: Илинден А.Д....

Стојче Бушин / 20 јули, 2020 7:30

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и за излез од државата.

АМСМ: На граничните премини нема подолги задржувања за влез и за излез од државата

Илинден А.Д. Струга ќе врши минирање на патниот правец Кичево – Охрид, делница Пресека-Песочан  во период од 12:00 до 15:00 часот...

Стојче Бушин / 19 јули, 2020 8:50