Деновиве, сакајќи да дознаеме нешто повеќе за активностите на пејачот Владо Јаневски, наидовме на нумерата „Ако не те сакам„ која Владо ја исфрлил уште во 2004.

Скандал, : Пејачот Владо Јаневски украл песна од италијанската ѕвезда Массимо Раниери!

Музичката редакција на Магазин откри голем музички  СКАНДАЛ. Имено до скоро популарниот пејач Влатко Јаневски ја присвоил...

Едмонд Бекири / 15 јули, 2018 13:12

Еден млад човек се фотографира без почит пред несреќната сцена: зад него лежи сериозно повредена жена.

Човекот на кого селфито му е поважно од хуманоста

Еден млад човек се фотографира без почит пред несреќната  сцена: зад него лежи сериозно повредена жена. На 26 мај 2018 година,...

Македонка Димкин / 4 јуни, 2018 20:03