Од кога почина нејзината мајка Дивна, српската пејачка е видена само два пати како излегува од нејзиниот дом на Дедиње.

СТРАШНО : Јелена Карлеуша сака да изврши самоубиство ?

Како што изјавуваат нејзините пријатели за српски „Ало„, Карлеуша се наоѓа во голема депресија, пие лекови за смирување...

admin@magazin / 15 март, 2019 11:51

Фондот за здравствено осигурување никако да го реши проблемот што само 15 дена во месецот во аптеките може да се најде лек на рецепта, а истиот да не биде платен приватно

Наместо зголемени квоти на лековите, Фондот ќе им ги скрати на поголемите аптеки

Граѓаните секој месец очекуваат да се зголемат квотите со лекови во аптеките, па и по 15-ти во месецот да има лекови на рецепт. Но...

Мирко Бачиќ / 19 декември, 2018 6:43