По ваквите добри вести поглаварот Реџепи го прегрнал Муки и дискретно му шепнал: Стево алекум, алекум Стево“!

ИВЗ го предложи Мухамед Зекири за посредник во дијалогот со владата и УЈП

Селам алекум, мир во земјата, мир во ИВЗ! Со овие зборови пратеникот Мухамед Зекири ги отворил портите и срцата на оџите во...

Мате Парлоф / 27 март, 2019 13:13

Оние кои нема да ја почитуваат забраната, ќе се соочаат со пет години казна затвор

Шегите на сметка на религијата во Саудиска Арабија ќе се казнуваат

Шеги на религиозни теми на интернет отсега можат да значат и пет години затвор во Саудиска Арабија, соопшти Јавното обвинителството...

admin@magazin / 6 септември, 2018 14:09