Помасовен антивладин протест Македонија не видела до сега

ФОТО+ВИДЕО: Масовен протест на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје (ВО ЖИВО ОД ПРЕД ВЛАДА)

Македонците во Македонија и ширум светот вечерва се обединија против оваа нелегално избрана власт како и за зачувување на...

admin@magazin / 2 јуни, 2018 20:39