Одделот за противпожарна заштита беше во можност да го доведе најголемиот пожар во паркот Европа под контрола.

Забавниот Парк Европа во Фрајбург евакуиран

Во “Еуропапарк” во јужниот германски град Руст, избувна голем пожар. Портпаролот за 20 минути го потврди пожарот во работилницата...

Македонка Димкин / 0:16

Ради е родена во Хрватска живее и работи во Швајцарија а е заљубена во Охрид!
Таа неодамна се пофали со прекрасните слики од нејзиниот престој во Охрид на нејзиниот Инстаграм профил. Таа е инаку косметички стајлист и се грижи за убавината на понежниот пол.

Родена во Хрватска а заљубена во Македонија

Кога пристигнав првпат во Охрид не бев свесна во каква убавина доагам. Се секавам беше Есен, по денски убаво сончево а навечер...

admin@magazin / 25 мај, 2018 11:41