Дизајнер на екстериер во Мерцедес значи да сте во ексклузивно друштво од врвни професионалци од целиот свет задолжени да ја обликуваат формата на сите нови возила на Мерцедес.

Ексклузивно со Славче Таневски: Секаде каде што се појавувам се чувствувам како амбасадор на Македонија!

Вашето име и постана познато на Македонската јавност , со презентацијата на најновиот Мерцедес GLC Coupe., каде како потписник...

Македонка Димкин / 9 јули, 2018 10:59

»Името на државата е составен дел од идентиетот и сметам дека во разговорите за промена на името не смеело да се влезе а без претходно да се праша народот«

Еклузивно со Маријана Претир: Страв ми е дека промената на името е само првиот чекор во загубата на идентитетот!

Македонија веќе една година има нова Влада, која што пред изборите ветуваше многу, со слоганот живот за сите,, како на пример...

Рејхан Бајрами / 8 јули, 2018 10:40

„Јас се борам да бидам премиер на Република Македонија, онаа во која е роден мојот татко, во која се родија моите деца и во која ќе продолжам да ја градам нашата заедничка иднина.„

Ексклузивно со Мицкоски: Никогаш, ама баш никогаш нема да се согласам со овој капитулантски договор!

За Февруари – Март оваа година најавивте измени во партискиот статут, за поголема децентрализација и по демократски начин...

Македонка Димкин / 7 јули, 2018 10:00

„Кој му дава право на Заев или на Димитров да преговара за нешто што е веќе стекнато право“.

Јас сум Македонец и никој нема право ова да ми го порекне

Јас сум Македонец, се идентификувам како Македонец и по моите корени и по она што ќе го оставам позади себе и никој нема право...

Македонка Димкин / 22 јуни, 2018 11:01