Беља беше член на невладината организација Реалитети, а во 2010 стана лидер на партијата Албански сојуз.

На Филипче му пукна филмот и го разреши директорот на гинекологија Вањон Беља!

Министерството за здравство го разреши економскиот директор на Клиниката за гинекологија и акушерство Валон Беља. Беља,...

Сара Фемина / 28 мај, 2019 18:25

До несреќата дошло поради лошите услови на патот. Возилото се лизгало, притоа превртувајќи се два пати и завршило на кровот.

Се преврте возило на итна медицинска помош во Прилеп

Возило на итната медицинска помош од Прилеп, со три лица во него, вчера околу 16 часот се преврти на превојот Плетвар. Директорката...

Сара Фемина / 4 јануари, 2019 8:01

Втор обид за опожарување на хортикултурното уредување пред Клиниката на Жан Митрев

ВИДЕО: “Запалени палми пред Клиниката на Жан Митрев”

Во текот на изминатите денови во градината на Клиниката “Жан Митрев” се запалени две палми од страна на група млади...

Мартин Попоски / 15 август, 2018 13:15