Владата за пет години планира да го забрани користењето на дрва, мазут и јаглен за загревање на домовите, затоа што токму граѓаните биле во 90 отсто причина за загадувањето

Заев најави забрана за греење на дрва, мазут и јаглен

Владата на Македонија со решение, најави забрана на дрвата, мазутот и јагленот како мерките кои ќе ги предложи против енормното...

Мирко Бачиќ / 14 ноември, 2018 12:29

Доколку Косово не ја повлече одлуката за зголемување на царините, Македонија ќе преземе мерки за заштита на домашното производство

Македонија со контра мерки доколку Косово не ја повлече одлуката

Македонија и официјално, со допис до ЦЕФТА, ЕУ и Владата на Косово, побара повлекување на времената одлука за зголемување...

admin@magazin / 21 јули, 2018 10:31