Известување за Македонските државјани да се воздржат од патување на овој датум во Грција

Грчките фериботски компании ќе штрајкуваат на 3 септември

Грчките фериботски компании најавија за понеделник 3-ти септември еднодневен штрајк. Затоа се повикуваат туристите што ќе...

Мирко Бачиќ / 27 август, 2018 14:48

По смртта на двајца британски туристи евакуирани се сите 301 гостин од хотелот во Египет

Од хотел во Египет итно евакуирани 301 гостин по смрт на две лица

Британската туристичка компанија “Томас Кук” соопшти денеска дека евакуирале 301 турист од хотел во Хургада во Египет...

Мартин Попоски / 24 август, 2018 13:03

Туристите и пливачите да внимаваат на длабочината, големите бранови и да ги избегнуваат неуредените плажи

Важно предупредување за сите што планираат да одмараат во Црна Гора

Посетителите и туристите кои одмараат на црногорското приморје поради сопствена безбеднос им се препорачуваа да се почитуваат...

admin@magazin / 22 јули, 2018 13:22

И покрај убавото време општ впечаток е дека Охрид е празен и освен групите кои највероватно се закажани од порано нема други туристи.

Дали странците го одбегнуваат Охрид?

И покрај убавото време општ впечаток е дека Охрид е празен и освен групите кои највероватно се закажани од порано, нема други...

Македонка Димкин / 8 јуни, 2018 15:41