Министерот за полиција изјави дека Македонија е изложена на интензивна субверзивна пропагандна дејност

По Грција и Спасовски откри проруски инфилтратори

Министерот за внатрешни работи – Оливер Спасовски на пратеничко прашање за проруските инфилтратори во Македонија и нивното...

Мирко Бачиќ / 27 јули, 2018 8:31

Заев пред 3 години го обвинуваше за криминал и му поднесуваше кривични пријави

ВМРО-ДПМНЕ: Пред три години Бујар Османи беше криминалец за Зоран Заев

Зоран Заев назначува за шеф на преговарачкиот тим за преговори со ЕУ, човек кој пред 3 години го обвинуваше за криминал и му...

admin@magazin / 18 јули, 2018 10:12