На Сораја и го забранија влезот во Србија, а потоа и се губи секоја трага

(Фото):Српската старлета Сораја вратена од српската граница

Сораја Вучелиќ(32), како што тврдат нејзините менаџери, пријатели и соработници, ја бараат веќе со денови. Имено, пред нешто...

Македонка Димкин / 12 јуни, 2018 20:47

Скоро 293.236 деца ( возрасни МАЖИ во Србија) живеат со родителите и немаат намера да се женат и да си основаат Дом!

Шок во Србија, машките појма немаат за женење!

Последната листа вели дека во Србија има вкупно 293.236 такви “деца”, од кои во оваа животна ситуација има 203.403 мажи и 89.833...

Македонка Димкин / 27 мај, 2018 12:18